Politica de confidențialitate

Regulament de gestionare a datelor cu caracter personal A.Ch.Turda

 1. Informații despre A.Ch.Turda

1.1. Acest regulament referitor la gestionarea datelor cu caracter personal este deținut Asociația Chinologică Turda, Jud. Cluj, Mun. Turda, Str. George Coșbuc, Nr. 3, CIF 15038054 din 25.11.2002 (menționat în continuare drept „A.Ch.Turda“) emite principiile de prelucrare a informațiilor personale ale vizitatorilor paginii de internet www.achalba.ro (denumită „pagina web”), mai cu seamă a utilizatorilor înregistrați sau care depun înscrieri prin intermediul paginii web (menționați în continuare drept (menționați în continuare drept „utilizatori”).

1.2. A.Ch.Turda este răspunzător de prelucrarea datelor cu caracter personal în calitate de administrator și determină scopul și mijloacele prin care vor fi procesate datele cu caracter personal.

 1. Ce fel de date personale prelucrăm?
 2. 2.1. Datele furnizate de utilizatori. La A.Ch.Turda prelucrăm datele personale ale utilizatorilor și membrilor noștri. În principal, sunt acele date personale furnizate în timpul înscrierii la A.Ch.Turda, sau în timpul transmiterii de înscrieri la expoziții.

2.2. Aceasta date includ în special adresa de e-mail cât și, în cazul membrilor, numele și prenumele, adresa, numărul de telefon și detaliile de plată.

2.3. Datele personale de pe Facebook.Dacă utilizați pagina de socializare Facebook, veți permite accesul A.Ch.Turda la profilul dvs. public, data nașterii, locația curentă și adresa de e-mail. Din profilul dvs. public de pe Facebook fac parte și numele și prenumele dvs., fotografia de profil, categoria de vârstă, sexul și alte informații publice în funcție de cum v-ați setat profilul.

2.4. BONAMI nu colectează și nu prelucrează alt gen de date personale, cum ar fi cele cu caracter sensibil, de exemplu, starea dvs. de sănătate, etnie sau religie, șamd.

 1. În ce scopuri vă procesăm datele cu caracter personal?

3.1. Numele și prenumele, precum și detaliile de contact vă sunt procesate pentru a vă putea procesa aplicațiile de membru sau înscrierile transmise de dvs. Prelucrarea datelor în acest caz, este inclusă pe decursul tuturor activităților, de la înregistrarea, prelucrarea, inclusiv plata efectuată. Dacă aceste informații nu sunt furnizate A.Ch.Turda, aceasta din urmă nu își poate îndeplini angajamentul serviciilor solicitate.

3.2. Pentru a putea transmite informații despre activități din lumea chinologiei, A.Ch.Turda se folosește de următoarele date personale: adresa de e-mail și uneori numărul de telefon pentru notificări ocazionale prin SMS. În acest caz, trimitem un mesaj despre expozițiile chinologice pe care A.Ch.Turda le susține și/sau organizează. Procesarea datelor se realizează pentru îndeplinirea intereselor legitime pe care le are A.Ch.Turda sub formă de marketing direct cu caracter limitat. A.Ch.Turda nu are nevoie de consimțământul dvs. pentru acest gen de comunicări, însă vă permite să vă dezabonați în orice moment sau să vă opuneți unei astfel de procesări. Dacă vă retrageți consimțământul, nu vom mai procesa datele dvs. în scopul trimiterii de comunicări, și nici pentru motivele menționate mai sus, pentru a realiza intereselor legitime ale A.Ch.Turda.

3.3. Pentru a face publice informații și promova expozițiile chinologice A.Ch.Turda, se utilizează în principal o adresă de e-mail pentru comunicare. În acest caz, procesarea se bazează numai pe consimțământul, dvs., care este în întregime voluntar și puteți continua să utilizați pe deplin site-ul nostru dacă nu doriți să vă acordați consimțământul. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, dând click pe link-ul corespunzător găsit în fiecare mesaj de comunicare.

 1. Anularea consimțământului și anularea primirea comunicatelor sau mesajelor A.Ch.Turda

4.1. Comunicatele companiei. Utilizatorii și membri A.Ch.Turda se pot dezabona în orice moment de la primirea comunicatelor:

trimițându-vă dezacordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal la A.Ch.Turda prin click pe lincul de dezabonare.

 1. Cine are acces la datele personale?

5.1. În primul rând, datele personale sunt prelucrate de către A.Ch.Turda și de către personalul său. Toate persoanele care au acces la datele cu caracter personal sunt obligate să păstreze confidențialitatea și acest angajament continuă chiar și după ce sa încheiat cooperarea cu A.Ch.Turda.

5.2. A.Ch.Turda gestionează, de asemenea, prelucrarea datelor cu caracter personal în calitate de administrator, cum ar fi în calitate de procesor. Procesor înseamnă orice entitate care prelucrează datele personale pentru A.Ch.Turda, în scopurile și modalitățile specificate de A.Ch.Turda. Dacă consimțământul dvs. este necesar pentru procesare, transferăm datele numai procesatorilor dacă v-ați dat acordul. Oferim spre procesare doar datele absolut necesare pentru a își putea îndeplini rolul serviciilor lor.

 1. Care este durata de procesare a datelor personale?

6.1. A.Ch.Turda procesează datele personale pentru a putea îndeplini și realiza obligațiile asumate pe întreaga durată a înscrierii, inclusiv plata efectuată și derularea expozițiilor. Conform legii, A.Ch.Turda păstrează unele dintre datele conținute în documentele contabile.

6.2. Comunicările sunt trimise utilizatorilor atât timp cât acest lucru este acceptat de către utilizatori și/sau membri. Acestea sunt trimise până când clientul se dezabonează sau până când își exprimă dezaprobarea în ceea ce privește prelucrarea datelor personale în acest scop. Cu toate acestea, comunicările sunt trimise timp de maxim 10 ani. A.Ch.Turda cere apoi un nou consimțământ.

6.3. Datele obținute în scopuri de marketing sunt procesate de A.Ch.Turda pe durata consimțământului dvs., adică atâta timp cât veți permite stocarea sau până când vă veți exprima dezaprobarea în ceea ce privește prelucrarea datelor personale în acest scop.

6.4. Prelucrarea ulterioară a datelor cu caracter personal în plus față de aceste termene limită este efectuată de A.Ch.Turda numai dacă este necesară îndeplinirea obligațiilor care decurg din regulamentul A.Ch.Turda.

 1. Ce drepturi aveți?

7.1. În legătură cu prelucrarea datelor dvs. personale, puteți să contactați A.Ch.Turda și să o solicitați:

Informații privind datele dvs. cu caracter personal, ce au fost prelucrate de A.Ch.Turda cu privire la scopul și natura prelucrării datelor cu caracter personal, inclusiv informații despre potențialii beneficiari ai datelor cu caracter personal, în afara A.Ch.Turda. Informațiile generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt menționate în aceste regulament.

Accesul la datele pe care le-ați furnizat către A.Ch.Turda, fie în timpul înregistrării, fie în timpul plasării unei înscrieri. Dacă se exercită acest drept, A.Ch.Turda vă va confirma dacă și care date personale sunt prelucrate și, dacă este cazul, vă vor fi puse toate la dispoziție, împreună cu informațiile despre prelucrarea acestora.

Corectarea datelor cu caracter personal, în cazul în care acestea sunt inexacte sau incomplete. Numai în cazul informațiilor actualizate corect vă poate asigura A.Ch.Turda realizarea înscrierii plasate de dvs.

Justificarea și eliminarea unei stări defectuoase (cum ar fi blocarea, corectarea, completarea sau ștergerea datelor personale) dacă considerați că A.Ch.Turda procesează date cu caracter personal ce contravine protecției vieții personale sau încălcând reglementările legale.

Ștergerea datelor cu caracter personal (așa-numitul „drept de a fi uitat”) sau prelucrarea limitată a acestora, în cazul în care acestea nu mai sunt necesare în aceste scopuri sau dacă A.Ch.Turda nu mai are un motiv legitim de a procesa date cu caracter personal, inclusiv în cazurile în care nu sunteți de acord cu prelucrarea ulterioară. În îndeplinirea acestor condiții, A.Ch.Turda vă va șterge total sau parțial datele.

Transferarea datelor personale prelucrate automatizate obținute prin consimțământul dvs. de la A.Ch.Turda către o altă entitate în care A.Ch.Turda transmite dvs. sau unui alt administrator la alegerea dvs. datele dvs. personale într-un format utilizat în mod obișnuit.

7.2. În plus, membri A.Ch.Turda pot contesta prelucrarea datelor cu caracter personal în cazul trimiterii de comunicări irelevante sau a unor evaluări a preferințelor, în baza cărora A.Ch.Turda va înceta imediat prelucrarea datelor cu caracter personal în aceste scopuri.

7.3. În plus față de drepturile prezentate mai sus, puteți să contactați întotdeauna A.Ch.Turda cu o reclamație pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.

 1. Securitatea datelor

8.1. A.Ch.Turda este responsabil de securitatea datelor dvs. Manipularea datelor cu caracter personal este în deplină conformitate cu legislația în vigoare, inclusiv cu Politica generală de confidențialitate (GDPR). A.Ch.Turda pune mare preț pe securitatea din punct de vedere tehnic și organizațional când prelucrează date cu caracter personal.

8.2. Toate datele cu caracter personal în formă electronică sunt stocate în baze de date și sisteme accesibile numai persoanelor care au nevoie să dispună direct de aceste date cu caracter personal în scopurile specificate în aceste reguli și numai în măsura în care acest lucru este necesar. Accesul la aceste date personale este protejat. Securitatea datelor personale este testată în mod regulat de A.Ch.Turda și protecția este îmbunătățită continuu.

 1. Contact

9.1. Dacă aveți orice fel de nelămurire referitoare la procesarea datelor personale sau în cazul în care considerați că vi s-au încălcat drepturile, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@achturda.ro sau la numărul de telefon: +40735220600.

 1. Valabilitate

10.1. Acest regulament intră în vigoare începând cu 08.08.2023.

× Cu ce va putem ajuta?