Tabloul Crescătorilor Autorizați din România

Alegerea unui cățel pentru a deveni noul membru al familiei este o decizie importantă și plină de bucurie. Înainte de a te decide să aduci un cățel acasă, este important să îți îndrepți atenția către crescătorii autorizați și înregistrați la asociațiile chinologice din România. Această alegere nu doar asigură că vei avea un exemplar sănătos și fericit, ci și că susții practicile etice în creșterea și reproducerea animalelor.

Crescătorii autorizați înregistrați la asociațiile chinologice respectă standardele ridicate de îngrijire și sănătate pentru câini. Aceste asociații, cum ar fi Asociația Chinologică Turda, impun reguli stricte privind condițiile de trai ale câinilor, oferind garanții că animalele sunt crescute într-un mediu curat și că primesc îngrijirea adecvată. Prin achiziționarea unui cățel de la un crescător autorizat, te asiguri că animalul tău a fost tratat cu iubire și respect încă de la naștere.

Un alt avantaj al achiziționării de la crescători înregistrați este posibilitatea de a obține informații complete despre istoricul părinților. Crescătorii serioși țin evidențe detaliate privind titlurile obținute în expoziții, vaccinurile, deparazitările și alte aspecte medicale. Aceste informații sunt esențiale pentru a asigura o viață sănătoasă și fericită pentru noul tău companion.

În concluzie, atunci când decizi să aduci un cățel acasă, alege să faci acest pas responsabil, sprijinind crescătorii autorizați înregistrați la asociațiile chinologice din România. Astfel, vei avea șansa de a oferi un cămin iubitor unui cățel sănătos și fericit, iar experiența ta de proprietar de animale de companie va fi una de neuitat.

Rasa/varietateaAfix crescătorOrașNume proprietarNumăr de telefonAdresa de emailSite
PomeranianPremium PomstarBucureștiDumitrescu Oana0726936843contact@pomeranian.roPomeranian.ro

Membrii Asociației Chinologice Turda care dețin afix de crescători se pot înscrie gratuit în Tabloul Crescătorilor Autorizați din România completând cererea de înscriere.  Fiecare crescător poate beneficia de o pagină dedicată ce va conține detalii de contact și imagini cu rasa de câini pe care o deține. Pentru crescătorii care nu fac parte din Asociația Chinologică Turda taxa de promovare este de 100 lei/an calendaristic (luna decembrie 2023 va fi oferită gratuit doritorilor).

× Cu ce va putem ajuta?